Agenda

19 januari 2018
Op 19 januari 2018 organiseert het Experisecentrum voor Zeldzame Groeistoornissen het symposium ‘Silver-Russell syndroom: van pasgeborene tot jongvolwassene’.
lees verder

privacy statement

Disclamer

Een website als deze biedt alleen algemene informatie en geen informatie die op individuele patiënten van toepassing is. Groei & Co. heeft zich ingespannen om ervoor te zorgen dat deze informatie correct is, maar aanvaardy geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die het gevolg is van het gebruik van in deze website vermelde gegevens.

Gebruik en bewaren van gegevens

Groei & Co. verzamelt geen persoonsgegevens van gebruikers van deze website. Op een aantal plaatsen op onze website wordt u de gelegenheid geboden vragen of opmerkingen aan ons door te geven. In dit kader wordt u verzicht een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. U bent echter niet verplicht deze gegevens aan ons te verstrekken.

De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, gebruiken wij om zo goed mogelijk op uw vragen respectievelijk opmerkingen te kunnen reageren. Uw gegevens worden slechts beweeard tot uw vraag of opmerking is afgehandeld.

(Persoons)gegevens die u aan ons verstrekt, worden niet aan derden doorgegeven.

Deze website bevat tevens links naar andere sites die niet verbonden zijn met Groei & Co. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze gelinkte websites.